varmrätter
Här nedan ser du ett axplock av våra varmrätter.
Kött/fågel
Kycklingfilé med pepparsås, rostade färska grönsaker och råstekt kulpotatis
Pris: 135:-
Fläskfilé black and white ( rödvinssås och bearnaisesås) serveras med rostade färska grönsaker samt klyftpotatis
Pris: 145:-
Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör samt rårörda lingon
Pris: 145:-
Rödvins brässerad oxkind serveras med potatis och selleripuré, haricotvertes, smålök samt rödvinssås
Pris: 155:-
Lammrostbiff marinerad i rosmarin och vitlök serveras med rostad vitlökssky samt krämig potatisgratäng och rostade färska grönsaker
Pris: 175:-
Ankbröst med rökt sidfläsk, smålök samt rödvinssky serveras med potatiskaka samt färska rostade grönsaker
Pris: 175:-
Ryggbiff med café de paris smör, rödvinssky, tomatsallad samt råstekt potatis
Pris: 199:-
Helstekt oxfilé med rödvinssky, rostade färska grönsaker samt krämig potatisgratäng
Pris: 215:-
Helstekt hjortytterfilé med smörfrästa trattkantareller, haricot vertes, enbärssky samt krämig rotfruktsgratäng
Pris: 245:-
Grönsallad till maten
Pris: 15:-
Tillbehör är valfritt till samtliga rätter
Fisk
Pocherad kungsflundra filé med strimlade grönsaker serveras med vitvinssås och kokt potatis/potatispuré
Pris: 135:-
Ugnsstekt laxfilé serveras med grön sparris & kräfthollandaise samt kokt potatis
Pris: 155:-
Ugnsstekt sejrygg serveras med bacon, rödbeta och kapris samt brynt smör och kokt potatis
Pris: 175:-
Saffransdoftande fisk och skaldjursgryta serveras med basilika
aioli och baguette (lax, torsk, räkor och blåmusslor)
Pris: 175:-
Halstrad Mälargös med gräddkokt purjolök, sockerärtor samt
potatisstomp
Pris: 195:-
Ångad lättrimmad torskrygg med lökbrynt bladspenat serveras
med champagnesås och kokt potatis/potatispuré
Pris: 195:-
Ångad hälleflundra med grön sparris, hummersås och kokt
potatis
Pris: 245:-
Tillbehör är valfritt till samtliga rätter.